Pizzeria La Rustica logo wit

Ontdek onze week specials

Deel bericht:

woman eating plate of bolognese

Bij pizzeria La Rustica willen we je deze week trakteren op heerlijke smaaksensaties. Wij hebben drie onweerstaanbare gerechten samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. Ontdek hieronder onze smaakvolle aanbiedingen:

1. Penne Quattro Formaggi - €17

Een kaasexplosie op je bord! Onze Penne Quattro Formaggi combineert de romige perfectie van taleggio, de pittige kick van gorgonzola, de klassieke smaak van parmigiano, en de smeltende zachtheid van mozzarella. Een smakelijk avontuur voor de kaasliefhebber!

2. Tortellini dell Chef - €17

tortellini-dello-chefGeniet van een pasta-ervaring als geen ander met onze Tortellini dell Chef. Gevuld met hartig vlees en bedekt met een zalige mix van tomatensaus, room, champignons, en smaakvolle hesp. Een verrukkelijk gerecht voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

3. Pizza Scamorza Affumicata - €15

Voor de pizzaliefhebbers hebben we de Pizza Scamorza Affumicata, met fior di latte, tomatensaus, scamorza affumicata, olijven, en enkele sneden smaakvolle pancetta. Een knapperige korst en een harmonie van smaken maken deze pizza tot een onmisbare keuze.

Kom langs en geniet

Duik in een wereld van smaak bij pizzeria La Rustica. Onze weektoppers beloven niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een smaakvolle ervaring. Reserveer nu en laat je verwennen door de kunst van goed eten.

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer:
09/233.07.08

Pizza bestellen

Plaats uw bestelling nu online en kom hem straks afhalen!